måndag 4 december 2017

Information inför julovet och flytten

Hej!
Nu kommer jag med information inför flytten och jullovet.

Fritids: För er som ska ha era barn på fritids under jullovet så kommer fritids att vara på Tingvalla skolan på grund av flytten. Du som vårdnadshavare måste själv söka för fritids på länken här nedan:
https://fritidsnya.blogspot.se/


Nya skolan kommer att vara en skofri skola. Detta innebär att ditt barn kommer behöva ta av sig skorna i entrén. Jag önskar att ditt barn tar med sig innetofflor (inga inneskor utan innetofflor) som de ska använda på skolan. Kanske ett julklappstips ;-), Det är viktigt med innetofflor även ur säkerhetsaspekten. Skulle det brinna så har ditt barn redan skor på fötterna samt att halkrisken minimeras med tofflor.

Det blir julavslutning på onsdag den 20 december klockan 17:30. På grund av flytten kommer avslutningen enbart att äga rum utomhus utanför gula huset. Avslutningen slutar runt 18:00. Detta innebär att vi har en vanligt skoldag fram till 14:00 den dagen. 

Nu till det viktigaste: Jag vill att ni kommer förbi en dag och tömmer allt som finns på ditt barns krok i tamburen. Alla kläder (extra kläder) ska tas hem senast den 19 december. Det som inte blivit upphämtat kommer slängas den 20 december.

Jag önskar att ni skickar med 2 plastpåsar till skolan med ditt barn, eventuellt flera påsar ifall om du vet att ditt barn kommer behöva ta hem extra kläderna också.

Har du frågor hör av dig via mail
sairah.hasan@edu.sigtuna.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

NYTT OM SPECIALKOST OCH VEGETARISKT MAT/HALAL MAT

NYA BESTÄMMELSER FÖR ELEVER SOM BEHÖVER SPECIALKOST OCH FÖR DIG  SOM ÄTER VEGETARISKT ELLER HALAL Från och med höstterminen 2018 komm...