fredag 1 september 2017

Vi i klassen sammanfattar vecka 35

Hej alla Föräldrar!
Den här veckan har vi i klassen gått igenom regler för användning av Ipads.
Vi har börjat läsa från boken "Den magiska kappan" Vi läser högt tillsammans och har samtal kring svåra ord och händelser.

I matematiken har vi börjat använda hundraplattan för att lösa addition och subtraktions tal. Eleverna har gjort tio-hopp med hjälp av hundraplattan. Vi har även bekantat oss med lite matte-kluringar som tillexempel Kakuro.

Eleverna har haft några prest-ämnen som idrott och slöjd, Nästa vecka kommer vi följa schemat fullt ut. Detta innebär att vi kommer ha dans, slöjd, musik, bild och idrott enligt schemat. Vi påminner om  idrottskläder på måndagar och tisdagar. Jasse idrottsläraren hälsar att ditt barn ska ha med sig en handduk.

På måndag kommer vi att ha föräldramöte klockan 17:30 till 18:30 i 3Bs klassrum.

Fröken skickade ut en läsläxa till samtliga elever i en mapp. Tanken är att läxan delas ut på tisdagar som sedan ska lämnas in på fredagar (eller måndag om du vill ha helgen på dig).

Det att bra att maila till fröken Sairah saker som gäller ditt barn. Mitt mail är sairah.hasan@edu.sigtuna.se . Behöver ni ringa eller smsa så går det bra att göra detta på fritids telefonennr:  073-6663409.

Igår när det spöregnade märkte vi fröknar att en del barn fortfarande inte fått med sig extrakläder, strumpor, extrabyxor, stövlar och regnjacka. Kläder efter väder :-)

Trevligt helg önskar vi alla barn och vuxna
så ses vi igen på måndag.
Kram
3A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

NYTT OM SPECIALKOST OCH VEGETARISKT MAT/HALAL MAT

NYA BESTÄMMELSER FÖR ELEVER SOM BEHÖVER SPECIALKOST OCH FÖR DIG  SOM ÄTER VEGETARISKT ELLER HALAL Från och med höstterminen 2018 komm...