fredag 22 september 2017

Sammanfattning vecka 38

Hej Allihopa!
Det har varit en spännande vecka med många händelser. I måndags var vi ute på naturskolan. På naturskolan hade vi tema Berg, Luft och Vatten. Eleverna hade mysigt och fick göra många experiment ute i naturen.

I svenska och So har vi läst om Urtiden. Hur allt började och ungefär var på tidslinjen människan uppkom. Vi har tittat på tidslinjen och även lärt oss vad e.Kr och f.Kr. betyder (före Kristus och efter Kristus. Nu förstår eleverna vad år 2017 innebär: att det är 2017 år sedan Jesus föddes.

I matematik har vi fortsatt med uppställning i subtraktion. Den här vecka har vi lärt oss hur vi växlar över noll. till exempel 205-157.

Viktigt: Nästa vecka är kort vi går till skolan måndag till onsdag. Torsdag och fredag har lärarna studiedag. Fritids är öppet för er som går på fritids. Eleverna har även skoljogg på onsdag. Vi äter på skolan och springer efter lunch. Ditt barn ska ha bra skor på sig så de kan springa. Föken Lena har semester hela nästa vecka och fröken Sairah är på universitet tisdag och onsdag. Detta innebär att Calvin och Marko kommer ta hand om eleverna.


Vecka 39:
Måndag: Lena ledigt, Utvecklingssamtal för er som är kvar.
Tisdag: Läxorna ska delas ut. Lena och Sairah lediga. Calvin och Marko tar hand om 3A.
Onsdag: Skoljoggen, Lena och Sairah lediga, Skoljoggen efter lunch på skolan. Calvin och Marko tar han om 3A.
Torsdag: Lediga från skolan (fritids öppet)
Fredag: Lediga från skolan (fritids öppet)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

NYTT OM SPECIALKOST OCH VEGETARISKT MAT/HALAL MAT

NYA BESTÄMMELSER FÖR ELEVER SOM BEHÖVER SPECIALKOST OCH FÖR DIG  SOM ÄTER VEGETARISKT ELLER HALAL Från och med höstterminen 2018 komm...