fredag 8 september 2017

Vi sammanfattar vecka 36

Hej Allihopa!
Den här veckan har vi besökt biblioteket och lånat två kapitelböcker var för tystläsning i klassrummet.

I svenska har vi tränat på att återberätta sagor. Eleverna har fått lyssna och titta på Bockarna Bruse och Den fula ankungen. Vi behöver träna mer på skrivning.

I matematik har vi arbetat med uppställning i addition. Eleverna tyckte att det var lite svårt att ha koll på ental, tiotal och hundratal. Just nu ska alla elever ha arbetat ända fram till sida 35 i matteboken.
Eleverna har även gjort ett litet prov i matte för att se elevernas förkunskaper.

Eleverna tycker att det har varit en mycket händelserik vecka då de har haft dans, musik, gymnastik och slöjd.

Nu vill vi påminna er föräldrar att ditt barn ska till naturskolan den 18 september. Vi kommer att få mat serverad på skolan dock behövs varma kläder då undervisningen kommer att vara utomhus. Vi samlas i klassen 08.10 och åker sedan tillsammans.

Jag önskar att ditt barn har en ryggsäck med sig varje dag ifall om vi på skolan vill skicka viktig information. Läxorna som jag har fått in vill jag att ni föräldrar tittar igenom att ditt barn har svarat med stor bokstav och punkt samt svarat rätt. Sedan vill jag också påminna att senast måndag ska läxorna lämnas tillbaka.

Vi vill även snarast ha in avtalet för ditt barn för användning av Ipads i undervisning tack.

Fröken Sairah. Lena och alla elever från 3A önskar nu er alla en trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

NYTT OM SPECIALKOST OCH VEGETARISKT MAT/HALAL MAT

NYA BESTÄMMELSER FÖR ELEVER SOM BEHÖVER SPECIALKOST OCH FÖR DIG  SOM ÄTER VEGETARISKT ELLER HALAL Från och med höstterminen 2018 komm...