fredag 4 maj 2018

Sammanfattning vecka 18

Kära föräldrar!
Tiden bara rusar iväg nu i slutet på vårterminen.
Med glädje kan vi meddela att samtliga nationella proven både i svenska och matematik är avklarade. 

De veckor som är kvar nu fram till sommarlovet kommer vi försöka arbeta färdigt med våra olika böcker. Vi har upptäckt att eleverna är osäkra på stavning, därför kommer vi på skolan gå igenom några vanliga stavningsregler.


I matematik har problemlösning varit det område som eleverna tyckt varit svårast på proven. Därför kommer vi nu träna mycket på att lösa matematiska problem tillsammans i små grupper.


Nästa vecka på måndag har eleverna simning. Jag är även på universitetet nästa vecka på tisdag och på onsdag. Lena, Calvin och Paulina kommer ta hand om eleverna.


För er som undrar när vi har sommarlov så kan jag meddela att vi går på sommarlovet torsdag den 14 juni.


Jag vill påminna er att passa på att välja en tid för återgivning av nationella proven så att jag kan förmedla just ditt barns resultat för er. Nationella proven kommer i slutet på denna termin sedan skickas iväg till arkivering då kommer ni inte få någon möjligheten att se resultaten. Det är inte obligatoriskt som sagt är ni nöjda med omdömen som kommer vid skolavslutning på IST så är det ert val.


Slutligen har vi bestämt att nästa vecka blir läxfri.


Nästa vecka 19:

Måndag:Simning,
Tisdag: Idrott, Ta hem nya läxor
Onsdag: Dans
Torsdag: Lediga
Fredag: Skolan ledigt/ Fritids öppet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

NYTT OM SPECIALKOST OCH VEGETARISKT MAT/HALAL MAT

NYA BESTÄMMELSER FÖR ELEVER SOM BEHÖVER SPECIALKOST OCH FÖR DIG  SOM ÄTER VEGETARISKT ELLER HALAL Från och med höstterminen 2018 komm...